Vanlige spørsmål og svar

Om Aorder

Hva er egentlig Aorder?

Aorder er en kontaktløs bestillingsløsning for restauranter, kafér, barer og andre serveringssteder. Kunden kan enkelt bestille via en QR-kode, eller finne bestillingsløsningen på hjemmesiden.

Hva er en QR-kode?

QR står for quick response og er en mosaikkode som kan lagre svært mange tegn. QR-koden leses av mobilkameraet ditt og utfører deretter en handling. I denne forbindelse fungerer den som en lenke til bestillingssiden vår. Dette gjør at du slipper å taste inn en lang og komplisert adresse til en nettside.

Hvordan kan jeg prøve løsningen?

Ta kontakt med en av våre konsulenter for å få en gjennomgang og en demo. Er du usikker, kan vi også bygge en spesifikk demo for deg.

Trenger jeg et firma for å bruke løsningen?

Ja, du trenger firma med organisasjonsnummer og bankkonto knyttet til det organisasjonsnummeret.

Kostnader

Hva koster løsningen?

Løsningen koster 990,- per måned + 1,50 % per ordre. Support er inkludert i prisen.

Koster det noe for oppsett og opplæring?

Nei, oppsett, opplæring og support er inkludert i prisen.

Er det bindingstid?

Det er ingen bindingstid. Betaling skjer for tre måneder om gangen.

Ordre

Hvordan kan vi administrere innkommende ordre?

Dere kan velge mellom flere alternativer.  Ordrene printes automatisk på bongskriver, eller administreres via kasse, skjerm eller nettbrett.

Er det trygt å betale via Aorder?

Ja, det er helt trygt. Betalingsprosessen håndteres av Bambora, en av de største leverandørene av online betalingsløsninger. Pengene går aldri innom oss, men direkte inn på din konto.

Lagres informasjon om meg som kunde?

Ved å gjøre en bestilling, godtar du vilkårene som gir tilgang til å lagre telefonnummer, navn og e-post. Dette kreves for å kunne betale over nett. Ønsker du innsyn i data lagret om deg, send mail til hello@aorder.no

Kan jeg se ordreoversikten på min egen PC?

Ja, backoffice-systemet er tilgjengelig på hvilken som helst skjerm, enten det er en PC, nettbrett eller kasse. Mange velger å ha den i TV-modus, en fullskjermløsning, slik at ansatte kan se alle ordre.

Tilbehør

Jeg ønsker bordholdere og informasjonsplakater, kan dere levere det?

Et standard-oppsett som forklarer kundene hvordan løsningen fungerer er inkludert i prisen. Du velger selv format – A3, A4 eller A5. Bordholdere i ulike størrelser selges separat – ta kontakt på hello@aorder.no for priser og utvalg.

Jeg vil printe QR-koder til bordene selv, hvordan gjør jeg det?

Din unike QR-kode finner du i backoffice-løsningen. QR-koder kan printes ut på etikettskriver eller vanlig printer.